Sunday, 26 June 2011

CINTA HIGHWAY

Hai all . hari ni nk story about cinta .bunyinya macam jiwang je kan.tapi dah kalau namenye cinta memang jiwang laa .hehehe .tadi jadi BLOGWALKING kejap . jumpa laa 1 blog ni dye pnye entry tentang  lalulintas cinta .tajuk dia bg aku agak unik laa . .cume dia nak ckp yang antara cuma dengan transport to same ke? Atau cinta ni berperaturan ?atau . . . . . . . .ape2 laaah ! ok sebenarnya perumpamaan tu sama macam kite tgk sign board kat tepi jalan. Suruh berhati-hati agar tak berlakunya kemalangan . kalau dalam cinta pulak .tak de laa .break d tengah kapel .*buruk je kan bunyinye break di tgh kapel . HAHA ! biaq p laaa . ,:P

 DILARANG U-TURN > bila da bercinta tu jngan laa u-turn2 . kalau da bercinta dgn sorang tu .cinta laa sepenuh hati .jangan cinta sampai dua tiga org plak .bak kata org tu .SAYA SETIA KEPADA SEMUA WANITA . . . .sepak lelaju kang  !!! :P .
,JALAN 2 HALA,> k even kita kapel pun .bukan semua boleh share .kita perlukan privasi jgk .dah .hidup saya hidup saya .dan hidup awak .hidup awak .
SEDANG DALAM PEMBINAAN ,> haa ! sedang dalam pembinaan .yang ni agak kerap berlaku dalam perhubungan .
JALAN BENGKANG-BENGKOK,> same laa macam bercinta .kalau lurus tak syok arr .tade gaduh2 kan .tp jangan laa gaduh slalu .kang  laen plak jadinye !
JALAN SEMPIT,> jalan sempit. . .haaaaaaaaa . . .SEMPUT ! *tibe2 je kan ?? .HAHA . k about jalan sempit ni .sebenarnye nk ckp dlam perhubungan tu kita kne laa bertolak ansur . yeah. Bertolak ansur antara pemandu pemandu J .adapaham???
JARAKKAN KENDERAAN ANDA > means jangan terlalu mendesak atau lebih sweet or CUN .di gelar MENGONGKONG . J .manusia suka mengongkong tp tak suka di kongkong . .
 . k.yang ni last pnye INGAT LAA ORANG TERSAYANG J .ni rasa cam ta perlu di terangkan da kot .sume tau .*amboii bab2 cinta cepat je pike up . ! kalo blaja math tanye sal LOG .sume melopong jek ..wekk !
k.bye