Sunday, 26 June 2011

OH SALE

Hai all ari ni aq nak cite tentang SALE . ha ??? omg !! mesty suke kan kalau tengok sale sana sini .sronok kan .kalau bole ngan mall tu skali nak angkat bawak balek umh !! J .hurmm  . . .tapiiiiiiiiiiiiiiiiii  . .NO MONEY NO TALK .laaa . . .tapi ta kesah laa . .mmg slalu ade sale .nak katenye tiap tiap ari .ta payah tunggu YEAR END SALE .tapi yang memeningkan kepala aq .  .KALAU DAH HARI-HARI SALE. .TU SALE JUGAK KE ? ? ke harga dia mmg muraH?or? beli barang yang dah jadi clearn stok? HAHA! Tape-tape .bole je beli kalo clearen stok  pun ! J kalau bab –bab kualiti ni usah di tanya laa . J . .kalau kualiti tu .orait ! orait! Orait! Laa . kalau TAK orait? Ape susah beli je la yang baru . J kan ? kan? HEHE !  . .

Ok laa .kat sini ade sedikit tips –tips untuk korang yang suka shopping2 tu J
-          Beza kan antara keperluan dan kehendak .dahulukan keperluan ok .
-          Sentiasa buat buku kira-kira .bkn buku 555 ok .buku 555 tu untuk org ber utang jek :P
-          Kalau nak shopping tu .shopping laa di awal bulan .kalo akhir bln tu pk dua tiga kali nak beli.t tak beli hehe .
k.bye !