Wednesday, 22 June 2011

SAHABAT TERBAEK :) PART 1

Assalamualaikum. Hai all J  hari ni aq nk cite sal kawan – kawan aq.tanpe dorg sape lah aq .cee wah !!!!  ni sal aq kat poly laa. First aq bersyukur sangat dpt kenal ngan korg . dan ingat lah bahawa aku x pernah menyesal kenal korang J . HEK HEK ! post ni d tujukan khas utk  kau ct J HAHA  ! dah ! dah ! ckup .ta mao laa senyum sampai telinga J aku cume nak list kan kenangan aq slame berkawan ngan korang :P weekkks !! first hari first masuk bilik tu honestly aq ta brape slesa laa .korang nmpak mcm sombong je .tp bila da kenal korang memang terbaik laa J hehe.thanxs la slame 5 blan kita duduk sebumbum ! sepintu ! cume x sekatil aje .bahaya !! :P .sebenarnye kalau aq nak list ::KENANGAN :: Kkita sume tu memang aq x dpt nk list kan lah .tapi kalau secara rambang tu boleh laaa . (intro pom da panjang menjela kan  ? . )
Toink! Toink ! toinkk !
First time aku g tengok wayang .buat pertama kalinye dalam hidup . cite KURAFAT . g tengok ngan SITI .ATIN . n ADDA . mula2 tu memang tak nak g jugak tp sebab tak pernah lagi keluar ngan roommate baru .aku pergi jugak laa .HEK HEK .
G  makan STEAMBOAT kt restoran JOHNNY .kat ECM . .walaupon makanan dia xsedap .hehehee .tapi best sbb kuar ngan korang J (sumpah aku tak kenyang ) HAHAHA .
OVERNITE same –same time FINAL EXAM . actually bukan study sangat tp on9 fb je yang lebih .HAHA ! paper kite 2 jee .paper bdk tu 6 !!! omg ! omg ! hihihihi
Pas tu .time final tu kiter slalu  kuar kan ! nk mkn ABC jek !! selok g ECM !! macam kat poly tu tade jual !! HAHA! 
Pas to urmmm .kita kua same2 g tengok wayang .arghh ! wayang lagi .HAHA !  cite RIO ! sampai hilang –hilang kad ATM aq ! haha .rio punye pasal laa !  kua dr wayang tu pkul 4.45 p.m .. dr ecm jalan laju gle kau .nak g bank ! nk buat kad baru .tapi sayang .Bank da TUTUP .(ucap tahniah kat sesape yang bersama2 saya dpt penat tu OK?  J) saye tau korg akan teman saye J ni sayang awak ketat ketat ni . . .whoaaaa *pengsan (x dpt bernafas dengan sempurna .HAHA ! )

T smbung lg ok .part 2 J