Wednesday, 6 July 2011

ANAK MAK

Assalamualaikum .ari ni aq nak post tentang family aq .urmm.citenye tak  menarik mane pun cume nak citekan tentang emak kesayangan saya *mcm ade bnyk mak je kan .hehex ..sy pun tak tahu nak post ape sebenarnye cume *sebenarnye tiba2 sy teringat kat diaa .drpd sy ingat kat teeettt ! sy. baek sy ingat kat mak sy .betoii dok ? huhu k.sy nak ckp yang .sy bangga dpt mak mcm dia J okk.saya sayang mak saya .terima kasih jaga saye dari kecik smpai beso ye mak J .jasamu dikenang .kalau nk tahu kan mak saya dari kecik sampai skarang ... tak abeh2 pesan mcm2 kat saya.tp sy ok sajepp.sbb saye thu knape mak saye slalu pesan2 .sbb TAK BG ANK DIA JD BUDAK NAKAL.alhamdulillah.selama 12 tahun aku blajo ni .aq tak jd BUDAK WANTED kat skolah .ye laa kan .kalo x nk dgr ckp dia..sy nak dgr ckp sape lg kan ? J dulu mse kecik2 aq ni nak katenye da bnyk menyusahkan mak aq .. tu waktu sekolah rendah. Time skolah menengah pulak kalau time blek kg .mesti mak aq anto aq kat BUS STOP.sampai kdg2 tu aq pun naik kesian .tp nk wat camane .aq ckp x pyh .mak nk tunggu jgk .*pdhal aq lg suke <3 aww !! HAHA.then oleh sebab mak aq suke teman aq tu .Pak cik bus MARA LINER tu pun da cam muka aq .:) pakcik tu pun baek .sokmo buat2 ramah a.k.a mesra awam dgn aq .*ok aq bukannak cite sal pakcik tu . (tersilap masuk topic ) maaf ! ~Hehe . k.smbung blek .. tapi mak slalu ckp aq budak baek <3 aww !! bangge .hehe *ok tak baik riak kan ? HEHE ,saye slalu ingat pesan mak saye “chik awak duk kat sane jgn kuat sgt kluaa “ HAHA! Tu laa pesan yang paling aq rase mcm MEmERLI aq .tapi aq OK kan aje J .  dah mmg salah aq .hehe .mak aku anta aq blajaa kat poli ni bkn nk suruh aq klua tiap2 minggu .hehehe .TAK (tak ingat ayat nak tulis ape ) ehehe .alhamdulillah laa ..hehe .k.laa laen kali aq post lg .mybe next post :) 


I LOVE MY MOM