Wednesday, 6 July 2011

KENAPA ?

Nape laaa orang suka sangat sakitkan hati saya? Saye tak penah ganggu hidup orang pun.knape nak dengki sangat dengan kehidupan saya ? kan ALLah da bagi setiap manusia tu kehidupan. Ce pikir dulu sebelum nak buat sesuke hati kat orang .ok tak best gne saye .gne aq lah J (maseh boleh tersenyum .walau post ni dalam keadaan EMO TAK BOLEH COVER .)okk .aq tak tahu ape laa masalah kau dengan aq .aq harap “KAU “baca sebenarnye  . . .(kalau ok dengan saye tak perlu laa TERASE  or TERTACHING ok J 

. aq ni nak katenye bukan laa suka nak jaga tepi kaen org .kalau tak caye cbe tny kwn2 aq .*diorang slalu ckp aq loading kalau aq tak tahu pe yg dorg borakkan .(dah bkn hal aq ) tp kdg2 tu sikap aq ni menyusahkan diri sendiri ... kalau nak ckp jujo tu .mmg aq selalu ter MAKAN HATI ULAM JANTUNG ngan org2 yg wujud dalam hidup aq.tp bg aq tu alaaa .mcm MAINAN KEHIDUPAN je laa .KADANG-KADANG KITA KAT ATAS .KADANG-KADANG KITA KAT BAWAH .tp yang sebetulnye ALLAH da aturkan yang terbaek dalam hidup kite .TAK CAYE???? Cbe muhasabah diri 10 minit .*kalau tak rase pape tu maknanya ALLAH tak bagi HIDAYAH lg laaa kat  korg even name kmu HIDAYAH pun J ...k sambung ke topic asal .aq nak cite sal sorg hamba ALLAH ni. (panjang pulak bebelnye J ) .saye tak pernah pun . OK! Sy tak pernah pun kacau hidup m ni .tp knape m ni mcm dengki ngan saye ye ? saye betoi2 tak faham .sedangkan sy tgk kehidupan M ni jauh lebeh baek dari saya .dr segi KELUARGA .KAWAN2 .CINTA .n bnyk lagi laa .sume dia ADVANCE drpd sy .. soalan sy ni hanya M tu jek yang tau n dapat jawap .k.KONKLUSINYE aq pun tak de laa terkilan sgt kau tak kawan ngan aq sebab bg aq tak kenal kau pun tak pe .heheheeheh *ayatlinmulabengkek.  .DAH LAAA .TAK BAEK ! hurmm k.lah .nak cite tu jek .K.BYE J.

No comments:

Post a Comment