Saturday, 20 August 2011

DARI HATI (PART I)

. Ok ! saya tak tahu nape saya rasa nak post "tentang perkenalan saya dengan awak ni " interest? no lahh .cuma nak ckp awak pernah muncul dalam hati saya . saya pun tak tahu nape ni terjadi pada saya dengan awak .knape tak dengan org laen .ok ! saya tahu sebab semuanya dah di tentukan oleh Allah .ye ! segala2 nye .so awak jangan nak bangga lebih2 .saya kenal awal .awal bln 1/2011 .so mknanye .kte da knl dkat 8 bulan lebih .wow !! kalau org pregnant lg sebulan je lg nk keluar bby tu kan ? hehe :)