Wednesday, 3 August 2011

PUASA 2011

Hai .urmm .lame da tak update blog ni .almaklum laa busy lerr .btw .nak jgk up up date2 .!! *tak gagap pun oke !  .k ari ni 3 ogos 2011 /3 ramadhan ... sebenarnya nak ucapkan SELAMAT BERPUASA . . biase laa bulan pose ni banyak dugaan ,. SABAR kne LEBIH kan ? Jhurmm .k first Alhamdulillah laa kan aq maseh di beri kesempatan oleh Allah utk menjalani ibadah puasa J bersyukur sbb maseh dipanjangkan umur  . .k.pose tahun ni sama seperti tahun2 sebelum ni.then da ade pengalaman berpuasa di poly J .so tade laa rase janggal sangat dgn situasi cam ni .bezanye cket je .dulu waktu sem 1 task TAK BANYAK .tak macam sekarang J .esaimen bertimbun .macam bukit pelindung .hehehehe . :P tiba2 ingat pulak zaman skolah dulu .bukak pose kat dewan makan dengan roomate2 ku ! eiqa .ayu . ema .aifa .lya .tehah .eila .ueen .eira . atim ,paein .. *ari2 aq bukak pose ngan paien kot !! hehehhe .SUMPAH  RINDU KALIAN L .Tapi tape kan . .insyaallah t kalau di izin kan Allah .mesty dapat bukak pose same2 lg kan ? J .. . .Hurmm .nak bercerita tentang puasa ni lg ! RAMADHAN . bulan yg penuh barakah .kalau kita buat amal ibadah tu .dapat pahala berlipat ganda .tp biasa laa kalau iman tak kuat tak buat jugak even da tau pahala tu berlipat ganda kan .ni la manusia ....  . ..Ha ! 1 more .mekaseh kat sorg ni .sbb tiap2 ari kejut saya bangun sahur J mekaseh ye awok !! .hehe J