Thursday, 27 October 2011

hatiku milikmu . ! wah.

ayat ayat cinta ???? cehhh ! kau buat sedih kan ?tengah dgr lagu rossa sebenarnye. kat HOTFM.

aku tak tahu laa ape kena ngan aku . tiap2 hari update belog ?? tak de keje ke ? ouh . byk sangat sebenarnya :) sampai tak tahu nak buat mana satu dulu . tulung saya buat bole ?heeee . ape gila gedikk ayat kau lin???hadoi ! ok dah .stop merepek. ok. betul2 stop.

hari ni khamis / 27 oct 2011 .

kerja tak setel .

tamadun islam : study untuk final exam -->31/10/2011

working drawing : drawing steel . floor plan,elevation,section, schedule skali yerk -.31/10/2011

building service : slide show untuk presentation case study ( building megamall )28/10/2011

design : siapkan atas board .31/10/2011

OSHA : presentation .isnin 31/10/2011

Architecture structure : FINAL EXAM 14/11/2011

site practise : case study (klinik kesihatan ) . presentation 2/11/2011

3dmodelling . 8 /11/2011

bi: ?? silybus dah habes ok ? :)


peace yoooo ! doakan kerja sy siap . tq .


babai


aha.lupa nak cakap ! minggu depan saya FINAL PORTFOLIO . 3/11/2011 .

OK DAH . babai . jap ade lagu untuk korang .


HATIKU MILIKMU


Pernahkah engkau hargai
Cintaku yang sejati
Pernahkah engkau mengerti
Akan diriku ini

Betapa hebatnya cintamu
Memberiku sejuta pilu
Betapa agungnya asmaramu
Membuatku terpaku

[*]
Di sisimu aku terdiam seribu bahasa
Di hatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku cinta padamu

[**]
Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa batas degupan jantungku
Mungkinkah hatimu milikku jua
Ku sayang padamu

Kan kuabadikan dikau
Suatu kenangan yang manis
Yang tak mungkin aku lupa
Untuk selamanya

Kan kucoretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Dapat jadi yang terindah
Di dalam hidupku ini

Ulang [*][**]

Bagai bahtera yang dilanda badai
Gelora cintamu
Mengoncang jiwaku
Berombak mencari
Daratan yang damai
Ohhh cintaku

Ulang [*][**]

Aku coretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Agar jadi yang terindah
Dalam hidupku ini

salam sayang :lin acik.



ni laa teman sejati aku minggu ni . HAHA . 

Wednesday, 26 October 2011

sayang............. (versi muadzam gangster) HAHA

sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .sayang ayu. sayang eiqa .aku sayang korang laa . banyak2 .HAHA

 ni ayu . ramai kata dia garang . tapi aku rasa dia tak garang pun . HAHA 



ha !!! ni eiqa <3 <3 sayang ouh kawan aku yang sorang ni .

ALOLO . COMEI KAWAN AKU NI . kau ade ???? HAHAH .

sebab kau lah

aku dah tak boleh cakap ape ape . sebab aku sedih.aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih .aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih .aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih
aku sedih aku sedih aku sedihaku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih
aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih
aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih .aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih .aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih .aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih
aku sedih aku sedih aku sedihaku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih
aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih
aku sedih aku sedih aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih.aku sedih aku sedih aku sedih aku sedih



lagu tak sedih .

VIP VIP babeh
Selalunya haruku tak sebegitu biru
Selangkah pun tak lah terasa begitu jauh
Ku di sini tapi fikiran entah ke mana
Jiwa yang terganggu buat aku tersedar

Semua kerna kau dah hilang dari pangkuanku

[KORUS]
DJ putarkanlah lagu cinta
Dedikasi kepadanya
Kerana kan aku merindu dia yang menjauh
Putarkanlah lagu cinta untuk ku melayan jiwa
Andai dia tidak kembali
Minta tujukanku lagu sedih
Tujukanku... lagu sedih

Apa mungkin dia sedang mendengar di sana
[ From: http://www.metrolyrics.com/lagu-sedih-lyrics-vip.html ]
Dibelenggu kesepian atau sudah lupa
Walau aku cuba berganjak meneruskan hari
Tapi hati masih berpaut semalam lagi

Semua kerna kau dh hilang dari pangkuanku

[KORUS]

Ku bukakan sterio, internet dan radio
Tapi lagu yang ke udara hanya menyucuk-nyucuk jiwa
Keranaku kehilanganmu
Ulang
Kehilanganmu
Jadi jikalau kau sedang mendengar
Rasakan gelombang terpancar



lagu ni baru sedih


"Jar Of Hearts"

No, I can't take one more step towards you
‘Cause all that's waiting is regret
Don't you know I'm not your ghost anymore
You lost the love I loved the most

I learned to live, half alive
And now you want me one more time

[Chorus:]
And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
But I have grown too strong
To ever fall back in your arms

I've learned to live, half alive
And now you want me one more time

[Chorus]

It took so long just to feel alright
Remember how to put back the light in my eyes
I wish I had missed the first time that we kissed
‘Cause you broke all your promises
And now you're back
You don't get to get me back

Who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

Who do you think you are?
Who do you think you are?
Who do you think you are?


ok sekali lg

WHO DO YOU THINK YOU ARE . ???????????????????????


to je .oklah bye .

 tak de sape yang tak pernah buat salah kan ? 

Saturday, 15 October 2011

Malu Nak tulis title .HAHA

hai All . sehat ? wah rajin betoi aku update blog ! ok tak lama pun aku nak tulis blog ni sekejap je . hehe .design ! lu main jauh2 kejap .kejap lagi aku sambung balik 'bergembira dengan kau ' .

tadi sedang asyik lagi kusyuk buat design tetibe ingat pulak yang aku nak call mak aku .aku call laa mak aku.tooot tooott ! ..tapi mak cik aku yang angkat .lebih mesra dipanggil 'andak ' mak sedare aku lah ! borak punya borak punya borak punya borak .ade bising-bising sikit sebab cu (mak cik aku jugak )bawak askar dia datang umah aku .HAHA mak aku tak de .busy ! ade projek besar .HAHA ..ok melawak je !

Andak cite kat aku semalam mak aku borak-borak ngan mak aku.mak aku cakap aku tak ingat kat dia .

Jawapan untuk mak : mane ade saya tak ingat kat mak .24 jam ingat . saya busy sikit laa mak .anak derhaka ke kalau ckap busy kat mak ? tapi betoi laa mak . 2 minggu saya tak balik .

isnin : saya tak nak call sebab ahad tu baru balik .sebelum balik a.k.a otw balik sini .kita g pantai .berkelah dulu .hehehe .(aku .mak aku ,k.na .keciksepupu aku .a.k.a org suka cari gaduh ngan aku .merangkap assistant kakak aku . ,ngan dina .

selasa .rabu khamis tu tak call jugak .sebab da mcj dengan k.na .

jumaat : saya balik pekan tapi tak balik rumah pun .sebab tak sempat . saya balik pergi ambik surat jawapan untuk praktikal .hehe ! lulus dengan jayanya . ok .malam jumaat tu saya ada program . program tu abes pukul 12 .saya tahu mak dah tido .heheee .

sabtu : pagi ade kursus CIDB .sampai pukul 5 .balik tu saya
mandi dan terus tidotido .ok cuaca petang tu .Hujan sebab tu lagi sedap dan maveles melakar peta dunia . malam tu ada aktiviti lg .GALA NITE .seronok ? sumpah tak langsungsama jugak abes pukul 12 dalam hati macam da kne tsunami sebab geram sangat xtvt tu abes lambat .dekat pukul 1 baru abes . .
balik2 saya terus tido

AHAD : ade program lagi .pagi tu ade program 'PENGURUSAN MASA ' pegi2 .dalam pukul 1 habis .Lama sangat .lapar gila nak tunggu habis .petang ahad tu .saya buat drawing sebab kne plot kat lua .so sedaya yang mampu saya bertungkus lumus betul ke aku eja ni / siapkan drawing .lebih kurang pkul 4 saya klua .g plot .5.30 tu saya balik . malam tu ade aktiviti lg .MALAM PENUTUPAN KAMSIS .yiieeehaaa !!!aku dah bebas .HAHA .
sama jugak abes lambat .

isnin hingga jumaat : biasa laa full dengan klas dan sebagainya mak ! ade ke patut dia suruh saya basuh tandas ! huh !.nak call malam saya tahu mak da tido .

SABTu (semalam ) : nak call tapi syok sangat tido .hehe .pas tu ptg smalam saya klua .g bli barang drawing .cam biasa laa kne g bli sendiri .abang kan dah tak boleh tolong belikan .:)

AHAD (hari ni ) : td saya call tp andak yang angkat .boleh pulak andak tak kenal suara saya !hahaha . nak je ngaku pegawai penyiasat ke apeke kan .haha . ok saya kan baik huargggh ! aksi kurang sopan . ..



sebenarnya tiap-tiap hari saya ingat laa . sumpah ! hehe semalam saya rajin banyak2 .saya kemas bilik . dan .jeng jeng jeng .jumpa ni .HAHA .terus jadi ingat banyak2 .


. .







FAKTA: susu anlene ni dibeli 2 bulan lepas di the store kuantan parade .petang .sebelum hantar aku balik ke poly . biasa laa .kumpul stok makanan untuk menternak lemak tepu .walaupun dari dulu dah berjaya menjadi penternak yang berwawasan .HAHA . aku beli barang aku dan ambik susu ni .cashier tu letak dalam 1 plastik .hape lagi .dengan sifat pelupa aku ni jadilah 1 kesah .aku bawak susu anlene gold .dan tak macam tak nak bawak balik rumah dah . hahaha




sebenarnya kadang -kadang waktu nak balik kampung saya ingat je nak bawak balik susu tu tapi tak payah laa kalau benda tu boleh buat saya ingat 24 jam kat mak .HAHAHAH . mak jangan risau .ujung sem saya bawak balik yea .heheheh .lagi sa
tu jangan risau .saya dah tengok expired date dia .lambat lagi .hehehehe


hehe !ANAK MANE TAK SAYANG MAK WEHH ! .

okay lahh .bye :)

Friday, 14 October 2011

Hujung Minggu Yang Agak PACK !

hahai ! lame tak update blog :) .malas banyak kerja .drawing banyak sangat .Sampai tak boleh nak balik kampung .sedih ? sangat tu tak de lah .tapi mahunye tak sedih ! orang lain balik .ishh . banyak membebel pulak . hehe . tapi tak pe .Lecture aku cakap kalau nak berjaya mestilah kena BERKORBAN sikit . :) .betoi laa ckp dia tu kan :)

ha !!! nak list esaiment dulu . haha !

design 2 : site plan /elevation 2 /section / ariel perspective
yang ni susah sikit


building services 2 : report n slide untuk presentation CASE STUDY .

site practise : report n slide untuk CASE STUDY jugak .


communicative english : letter of enquiry .nak dua .

working drawing : kne draw plan bengkel .detail .structure besi . ouhh !

Tamadun Islam : model masjid .Puan ni mentang-mentang laa kami ni budak seni bina .
ni nak tacing ni ..


3D Modelling : rendering / kne buat video pulakk daa . nak kne cari music theme lagi .

OSHA (occupatinal health and safety ) subjet aku paling tak suka : jurnal tak
siap lagi .

jeng jeng jeng !! dalam 9 subject aku ambik ni je 1 yang aku tak de esaimen aku suka subject ni walau kadang-kadang tak paham sepatah haram encik tu mengajo .HAHA:)

ARCHITECTURE STRUCTURE .blaja ni pun best .hehe .

okay ! ni je kerja aku .sikit sangat kan ??/ KAU ADE ? heheee .

so ! seminggu ni .ni laa sahabat paling rapat aku .kadang -kadang jadi musuh .sebab campak benda alah ni jauh2 kalau tention .