Friday, 14 October 2011

Hujung Minggu Yang Agak PACK !

hahai ! lame tak update blog :) .malas banyak kerja .drawing banyak sangat .Sampai tak boleh nak balik kampung .sedih ? sangat tu tak de lah .tapi mahunye tak sedih ! orang lain balik .ishh . banyak membebel pulak . hehe . tapi tak pe .Lecture aku cakap kalau nak berjaya mestilah kena BERKORBAN sikit . :) .betoi laa ckp dia tu kan :)

ha !!! nak list esaiment dulu . haha !

design 2 : site plan /elevation 2 /section / ariel perspective
yang ni susah sikit


building services 2 : report n slide untuk presentation CASE STUDY .

site practise : report n slide untuk CASE STUDY jugak .


communicative english : letter of enquiry .nak dua .

working drawing : kne draw plan bengkel .detail .structure besi . ouhh !

Tamadun Islam : model masjid .Puan ni mentang-mentang laa kami ni budak seni bina .
ni nak tacing ni ..


3D Modelling : rendering / kne buat video pulakk daa . nak kne cari music theme lagi .

OSHA (occupatinal health and safety ) subjet aku paling tak suka : jurnal tak
siap lagi .

jeng jeng jeng !! dalam 9 subject aku ambik ni je 1 yang aku tak de esaimen aku suka subject ni walau kadang-kadang tak paham sepatah haram encik tu mengajo .HAHA:)

ARCHITECTURE STRUCTURE .blaja ni pun best .hehe .

okay ! ni je kerja aku .sikit sangat kan ??/ KAU ADE ? heheee .

so ! seminggu ni .ni laa sahabat paling rapat aku .kadang -kadang jadi musuh .sebab campak benda alah ni jauh2 kalau tention .