Thursday, 17 November 2011

DARI HATI # 18/11/2011

hey ho ! hari ni 18.11,2011 . boleh tahan cantik jugak laa tarikh tu kan ? :) comel je .traolalaala.
sebenarnya  . aku  da lame tak update blog ni kan ? btw final exam saya dah abis da awak .saya ada banyak benda nak luahkan . satu - satu . ok honestly post ni saya tak mengharapkan korang baca punn . cukup sekadar nak meluahkan isi hati :)

18/11/2o11 .

hari ni jumaat . barang da siap packing pukul 9 kang abang datang ambik . sedih jugak nak tinggalkan bilik ni.hehe .banyak kenangan . suka duka .hehehe .btw alhamdulillah .ta de masaalah dengan roomate . ok aku duduk kamsis . bukan rumah sewa . tu buat aku tak bebas nak keluar sesuka hati . kalau ikut jiwa muda memang nak memberontak kan .tapi sebab tu yang mak saya nak. saya ikut . cakap mak mane boleh lawan kan sayang ? 3 semester saya duduk kamsis . hari - hari ade program mulut saya pot pet pot pet bising .ye lahh sebab tiap2 ,asal dia nak ambik masa kita kan ? tapi dari segi keselesaan alhamdulillah.ni memang terbaekkkk lah kan ?? tak baek mane lah kan ? tapi cukup selesa laa . nice arr kan ? ok firstly nak cite yang best2 dulu lah kat sini . ok firstday masuk tu . mula-mula kan? memang tak berapa best laa. lepas tu ok lah . hurm yang saya sedih nye . dulu kan ade sorang hamba allah ni . name dia ? tak yah laa .saya tak suka nak mention nama orang sesuka hati kat sini .. ok !saya masuk sem ni . lebih kurang dalam bulan 7 cam tu lah . bulan 8 tu puasa. nak katanya tiap- tiap hari saya gayut dengan awak.kan awak ? (orang yang saya tak nak mention tu lah ) hehehe tiap-tiap pagi awak kejut saya bangun sahur .saya ingat betul-betul laa awak sayang kat saya .puihh !haha .gurau je sayang .,, tapi awak kan saya tak tahu kenapa. lepas raya tu awak macam dah berubah . tapi awak jangan risau lahh . maybe saya je yang rasa macam tu .lepas tu awak da kurang contact saya . dengan alasan yang boleh di terima pakai :D
tapi lama kelamaan saya tahu awak macam tipu saya . awak saya tak kesah awak nak tipu saya tapi sila gunakan logik akal untuk menipu (saya tahu saya salah sebab mengajar orang menipu kat sini.HAHA )
macam macam alasan awak bagi. waktu tu ayat saya kat awak pun dah lain .kan ? saya tahu . tapi awak tu buat2 tak tahu . dan akhirnya awak ngaku jugak yang awak salah . tapi sekali orang da tipu kita .buat api kita nak caye kat orang tu lagi kan ? tapi apa-apa pun saya tetap sayang kawan saya lah :)
kadang-kadang saya tertanya-tanya jugak. apesal laa aku suka kawan dengan mamat ni. jawapan dia. aku sendiri pun tak pasti . ok lepas raya.kedebak kedebuk . taching taching sket. marah-marah sikit . sebenarnya seriously saya terkilan sangat-sangat .tapi tak pe bila saya ingat kat awak mesti saya bisik kat hati saya (lin nanti kau akan jumpa yang lebih baik dari dia ni .sabarlah wahai hati ) . sengal je aku ni kan ? haha .
 ok lah saya nk cite tu je .


bye .agak tergantung kan ? ada org spiol mood saya .tak sempat nak luah panjang2 .bye .



gambar tak berkaitan. hehe