Tuesday, 31 January 2012

SAHABAT SELAMANYA

"Accept challenges, so that you may feel the exhilaration of victory.-

holo .first .aku tak tahu nak start aku punya ayat ni macam mana .oh oh memang seriuss . ok
aku nak cerita pasal sorang kawan aku ni . erk .sebelum tu aku nak cite kat korang .korang patut cari kawan macam kawan aku ni .

                                                       
                                                            haa ni laa kawan kite tuh

nak kenal ngan kawan saya ? heh ! mane bole . kawan baik saya tuh . sila jangan rampas eiqa . saya ye :D haha


oh oh . aku cerita pasal eiqa ni .pah ceroh tak abehh .yedak ? lari tajuk pulak tuh .hahahah .tapi tape . dia lahh yang selalu bagi semangat kat saya . semangat waja saya hari-hari sebab dia bagi ceramah kat saya .

"eiqa .aku sayang kau .sampai bila-bila .kawan dunia akhirat susah senang . kita sama-sama . tapi kau kawen dulu eh .hahahaha ." . 


dan something yang buat aku rasa ieqa ni betul-betul kawan yang ngam bagi aku .ni sebenarnya aku da post dulu .aku nak post skali lg .ahh tak ape ,blog aku bukan blog korang .huehuehue :D  ok ni lahh
tekan sini . .ok lepas korang baca tu mesti korang prasan .aku pakai pic yg sama . malas curi pic awok laa eiqa :D


kawan yang baik tak pernah lupakan kawan baiknya 


ok .fullstop . !