Friday, 27 January 2012

untitle

assalamualaikum . hai . holo .dan sebagainya . oh oh .aku nak cakap yang serius aku eksaited nak post entry hari ni . aku sedih sebenarnya -.- malas buat muka sedih . .sila senyum sikit !  

straight to the point je lah okay ? 

hari ni 28 januari 2o12 . 

selamat ulang tahun untuk mak yang ke 53 tahun .
sayang mak saya :)   :: sayang tahap infinity .tahu ? ::
saya sebagai anak mendoakan yang terbaik untuk mak . 
kalau mak baik .maknanya saya pun baik laa ?tak gitu mak ? heheheh  <3
much love for you mom :) <3 <3 <3 

ok second . genap setahun arwah tok ayah meninggal .
AL-FATIHAH ~
cucu mana tak sayang tok dia kan ? :) 
(aku rasa ade je .huehuehue ) 

3rd . oh oh .malas cerita , tak seronok langsung .ok lah sampai sini sajepp 

(nak kluar g beli cake untuk mak kite . nak buat kang tak pandai )


aku pernah buat kek . nasib tak terbakar dapur -.- huehue 




tak de motif .oh oh .cuma nak letak gambar mak aku je .ekceli .tu gambar 3 tahun lepas