Sunday, 12 February 2012

momo kite :)

hai . dah seminggu tak update belog ni kan ? hehe . sekarang saya free saya create lah new post . .nak cerita pasal momo saya -.- . ye lah .momo si kura-2 yang mengada-2 tu . tapi tak pe saya sayang momo saya tu . btw momo tu dah tak ade kat rumah saya . biar lah dia hidup bebas .

actually momo ni bukan saya beli pun . tapi saya jumpa kat tengah jalan. haha . iye serius tak tipu . on the way balik rumah saya jumpa dia . betul-2 tengah jalan . mula-2 tengok macam bongkah batu je dari jauh . buat dont know je lah . tapi bila dah dekat macam . ehh .. kura-2 laaa . . sebenarnya dah terlajak dah pun . undur balik . heh.  serius .memang eksaited laa jumpa tu .ha ha ha .


waktu jumpa momo ni  pun dia dah besar dah -.-   besar penumbuk   laa jugak . ade lah dalam sebulan lebih momo tu 'duduk' umah saya lastnye lepaskan lah dia ,sebab kesian kat dia  .tak de kawan . hehhe .sekarang ni dia hidup lagi ke tak entahlah . .

rindu momo :')




post tak bermotif .cuma teringat .hehe #