Monday, 20 February 2012

perangai eksaited * tak sopan betul

assalamualaikum . aku tak tahu nak starting tulis post ni camane . aku straight to the point je lah . rindu kot nak post kat sini . ok aku tak mintak kaorang baca pun .aku tak tahu. kenapa hari ni semua orang sangat bahagia . aku tak cakap aku tak bahagia . tapi tak tahu kenapa . aku rasa kosong .  . takpe lah jangan sedih .

banyak benda aku nak cerita . tapi, satu- satu lah..
ok . hari ni mood aku kurang sikit hari ni . aku nak cite pasal  baucer buku 1 malaysia .
kau orang yang jual baucer tu . atau bagi kat orang lain kau orang punya baucer tu . tu adalah tindakan yang merugikan kau orang tau .



banyak benda aku dapat ohh . * cakap sambil buat muka bahagia .

okay . sehari sebelum tu aku post dekat facebook . serius aku nak tahu .bukan post-2 menggedik or what kan ? alah. menggedik pun tak pe (sambil keluarkan muntah pelangi ).





aku: eh eh korang . voucher tu boleh beli ape je (nak tahu ) 

kawan aku komen . : lin kau boleh beli apa-2 yang kau suka . boleh beli semua dekat kedai tu .

aku : okaylah . aku nak beli tuan kedai tu . untung sikit .keh-3 .

okay aku nak ucap terima kasih kat kawAn-2 yg sudi mengkomen tuh .


esoknya : aku pergi beli guna voucher tu 

first voucher aku beli dekat mbs kat rumah aku . waktu tu aku tak tahu lagi. tak pernah guna lagi kan. aku tanya akak kedai tu . dia cakap boleh saje nak ambik ape-2 kat dalam kedai tu.(kan kawan aku dah cakap semalam. tapi untuk kepastian aku tanya lagi .hihi ) aku ambik laa alatan sukan . ouh. kau ingt aku raajin bersukan ke ? ohh no-2 . lepas tu aku beli buku . belajar bahasa inggeris dalam masa 4 minggu. ( tapi dah masuk 4 minggu tak brape nak pandai pun .hja ha ha ha ha ha. )-ok aku tahu . aku memang malas nak baca buku .heheheh .

second voucher beli aku beli kertas A4. hah ! aku semangat nak buat report .heh ? ye dak entah . sejak bila aku rajin ? report mingguan pun bos tanda sebulan sekali . by the way , terima kasih bos sebab bersikap baik terhadap saya .keh keh keh .

okay . dah habis cerita .babai <3

ape-2 pun terima kasih kerajaan malaysia bagi saya baucar buku tu 


*sem depan sila lah bagi lagi . har har har :D