Sunday, 11 March 2012

entrygilasikit -.-

okay .hai korang .sihat ? kat office aku hujan sekarang .office korang ? ..*itu pun nak bagi tahu yedak . okay lah hari ni aku nak membebel je . mood ??? tengah serabut with tak berperasaan  sebenarnya ni .
macam orang kat bawah ni haaa.yang comel-2 ni .almaklum lah.. ... ehemm .

|
|
|
\/

dia sangat comel kan ? atetete :D har  har


okay tadi kan . haaa .tadi .. a few hour ago .macam tu lah .sebelum aku taip entry entah apa-apa ni kan aku jumpa karangan budak sekolah .idea budak tu mencurai-2 bagai air terjun pandan . ahhaaa . air terjun yang kat pahang tu . 


ahaaa kat sini lah . okay tak puas hati tak nampak air . 


okay ni laa . air terjun pandan . bukan pandan yang 
macam kat bawah ni okay :) 


okay . sambung balik .aku nak tunjuk karangan tu kat korang .bagi korang happy-2 jugak.macam aku .hiw hiw hiw :D 


okay karangan yang kat bawah ni ade dia punya sambungan tapi hilang. soo .aku rasa korang boleh sambung karangan budak sekolah ni ikut idea kau . tulis laa ape yang kauorang suka.lepas tu boleh baca semula dan gelak guling-2 sampai seminggu (maaf tak lawak) 

okay lah . dah dekat pukul 1 . kepala sumbat .perut lapar .lunch hour kan ? aku pergi makan dulu.bye korang :) hihi 


ohh . kejap ni pesanan aku kat korang . 




okay . soo pesan aku. korang jangan nangis-2 . kalau nangis sebab bahagia tu tak apa tapi jangan nangis sebab fikir kan masalah . dah dekat-2 20 tahun hidup baru hari ni aku sedar . aku tak nak korang jadi macam aku . sedih je . soo .mulai hari ini . senyum sikit mehhh :) 
^_______________________^
(maaf terlebih senyum) *tipu .