Thursday, 15 March 2012

senyum :)

maaf jika saya telah mengeluarkan ayat kurang lembut means ayat kasar yang boleh mematah seribukan hati anda yang rapuh macam keropok udang kat kedai pak mail tu . atau seven eleven (nampak grand sikit ) kahkahkah.*ehh kau kenapa ? (tanya pada diri sendiri) 

intro : bismillahirahmanilrahim.....Assalamualaikum dan sihat sentiasa lah hendaknya .amin . okay .hai korang .sihat? dah lama jugak laa tak menaip kat sini . bukan ape cuma kurang tumpuan untuk mengupdate (okay lahh aku tipu je . aku malas merepek .).okay. aku nak cerita kesah hari ni . ahaaa . iye .kisah aku hari ni . ade aku kesah ? ehemmm . *mintak penampor lettew ! pangggg !

ni lah yang dinamakan penampar terbang .unit dan .best . 
boleh cuba rasa kalau nak .har har har :D 

okay lah .aku nak sambung . kesah hari ni . selama 3 bulan aku praktikal .hari ni lah hari pertama aku gi kerja naik bas . awesome ?? tahu tak ape *pengsan sebab terlebih perasan . padan muka.
apa-2 pun . terima kasih pak cik bas bee huat .har har har . 
sebelum ni pun aku pernah jugak naik bas . err da post kat sini hari tu 



Alhamdulillah Allah masih bagi aku peluang untuk aku senyum hari ni .


did you smile today ? haaa ?


 Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud: “Janganlah kamu meremehkan kebaikan apa pun, walaupun sekadar bertemu saudaramu dengan wajah yang manis (wajah ceria dan senyuman).” – Hadis Riwayat Muslim. 



tadapecite  pun sebenarnya  .aku ajak korang senyum je sebenarnya . okay bye :)