Tuesday, 12 June 2012

akhirnya ..

(entry : terima kasih mdp ) 


bismillahirahmanirahim .assalamualaikum ohsemm hengsemm dan cun sekalian .hari ni hari last aku trainee kat sini .
okay first .boleh aku kata .





 suka sangat gayanya .:) 





 memandangkan hari ni wordless wednesday . hari rabu tanpa kata . tengok je lah gambar-2 ni . apa ?aku malas ? mana ada . kurang rajin je .sebab tu tak banyak menulis .



okay first photo .macam tak ada motif je kan ? ok 
next !


cop submission plan . macam dah memang kerja aku rasanya .bukan luar bidang ke ? 
ehh 

next !


kadang-kadang aku pening dengan perangai orang sekeliling aku . merepek mengalahkan aku
har har har 



gambar ni time aku pergi cfo . tapi sekarang orang dah tak panggil cfo .orang panggil ccc  (tekan kat ccc tu kalau nak tahu ccc tu about what okay ) 



kau tahu apa motif gambar ni ?. engineer tu henggsem .hahaha .




aku tak tahu apa motif orang naik atas ni .k


duduk kat atas ni memang best . tapi 
gayat sikit .alah sikit je .
bukannya tinggi sangat . tapi macam tak ada 
safety . takot aku hehh .



 bayang kalau aku jatuh .ouhhh menggg !




ni waktu majlis perpisahan .saya dah habis trainee kan .hohh sedih sedih . 

(terima kasih beli kek .rasa macam special dari orang lain pulak ) 


ni lah kawan kesana kesini aku . nama dia wani .



ni time aku kena jaga paddle boat waktu ecer dc .. dengan 
majlis perasmian pekan haritage zone . 

aku tak tau kenapa aku balik daripada event ni aku rasa macam aku hitam sikit -.- 
padan muka ? k .



kek angry bird .ada kisah .tapi simpan dulu .


lai lai .beli kasut .tapi aku jumpa sebelah je . ni kat .
yo pekan . tak datang ? rugi je . seronok tau ? 




 ni pun time yo pekan .nak beli tapi not for sale .nak buat macam mana kan ?kan ? 


haa .. 


lapan belas mei dua ribu dua belas .bye bye mdp 
(cek mat buat reminder .macam kita tak ingat .haha . ) 



note :// aku tak mampu nak jadi student trainee yang serba boleh tapi sekurang kurangnya 




dan lepas habis praktikal ni masuk sem bari  baru (typo dan aku malas padam )  kat poly semula .poly im coming !!! 

seronok trainee kat sini tapi kalau nak fikir seronok tak grad lah saye .tak gitu ? ngeh ngeh .






 terima kasih semua .doakan kejayaan saya .
doakan saya di peringkat seterusnya .











4 comments:

  1. hehe awk ni kelakar la... suke bace entry awk, ley buat tergelak. anyway done follow here

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak ade lah .saya ni biasa-2 saja . tq follow .saya follow awak semula :)

      Delete
  2. teman pun engineer gok.. hensem puihh.. hahahahaha

    ReplyDelete
  3. haha .tak apa-2 . cukup hensem dah tu :D

    ReplyDelete