Monday, 3 September 2012

chalo !

selepas tiga hari tak dapat tidur dengan nyenyaknya .
sebab ?
photoshop ,untuk  site analysis (kajian tapak )  , 
semester ni site kitorang dekat je 
 ,site ktorang tengah bandar
the esplanade , depan HTAA,
dekat benteng , 

*semua aku nak cakap ni . dah kenapa kan ? *hmm .

type entry sambil dengar lagu jerrypah .rasa macam nak type laju laju . :) 

alhamdulillah dalam masa tiga hari ,
baju sebakul tak basuh,
makan lintang pukang,
mandi pun, lambat,hehh 

finally , 
siaplah photoshop saya ,its done :) 
dan 
dah hantar tadi,
lecturer kata ok n blablabla (tak penting rasanya) ,
(hari tu dah buat tapi gambar dia pecah pecah, ye lah , budak baru belajar kan )
lecturer pun faham,
dia tak marah dan,
aku suka,

semalam after pergi print photoshop tu,
pergi kedai beli aiskrim ,
ala ala merdeka gitew , tak terbeban dengat task dah kan ,
seronok sangat dapat makan eskrem gayanya , haha .


oh tadi alhamdulillah , 
dah selesai mid term port folio .
seronoknyeeee .

rasa hilang satu beban ,

daN sekarang boleh tidur nyenyak dah rasanya , dan qadha' tido , semalam dapat tido kejap je .

jadi , saya tidur dulu , assalamualaikum .

next phase , untuk design , saya akan buat better daripada ni . doakan kejayaan saya :) 


#kawan aku gaduh ngan awek dia lah sebab aku kawan dengan dia , acane ni ? . kawan , adey , adey , adey , 

 (awek kawan aku) : mintak maaf lah , err , speechless , 

kawan aku : aku tak nak kawan dengan kau dah lah  :/ .kalau kau dah baik dengan awek kau nanti , tak payah kabarkan pada aku . 

_____________________________________________________________

kawan baru :

 selamat masuk dunia aku 
dunia serabut,
dunia hati besi,
dunia hati kering ,
dan dunia budak architecture ,
almaklumlah ,
dunia kita berbeza :)

chalo ! 

*aku suka ayat kau tadi *







No comments:

Post a Comment