Friday, 28 September 2012

memories or history #lagu satu


tadaa , okay hari ni aku nak cerita pasal kenangan aku dengan lagu ni . maaflah ,aku rasa macam ayat aku gedik sangat je hari ni . apekah apekah .

lagu ni . now aku tengah playing lagu ni . best ? tak sangat pun.tapi not bad lah .and im not the najwa latif big fans yang awesome tu pun . just suka saja saja . tak de pekdah pun kann suka ni .ishh ,teruknya .


lagu ni top masa zaman aku praktikal dulu . selaluuu sangat nyanyi kat komen . ehh ,macam mana tu ?
alahai , biasalah zaman praktikal adalah zaman kita berfesbook sepanjang masaa . tak gitu ?so apa lagi ramai lah manusia dan rakyat jelata yang update status pasal lagu ni .tak ketinggalan juga minah minah twitter yang htag kan #NP carta hati .haaa . macam tu lah .

tapi yang buat aku rinduuuuu sangat sangat pada lagu ni .err selalu sangat . tiap tiap pagi .mostly lah nak katanya kat hot.fm lagu ni berkumandang riang ditemani hon hon kereta sebelah depan dan belakang yang kadang kadang rasa macam nak je cakap .

pakcik . pak cik ni asyik tekan hon je . bunyi hon kete pakcik  sama je macam bunyi  hon kete saya punn . 
meh saya hon sekali . tengok --.

haa , menjawap menjawap . eh-- sapa yang pakcik sekarang ni -- 

nak cerita tu je lah , kbye semua .