Thursday, 27 September 2012

ohh my baby ,


Serius ,
entry ni sedih dan tersangatlah menyayat hati ,aku nak cerita pasal baby aku ni ,
Seminggu dua minggu tiga minggu empat minggu ni , aku tengok keadaan baby ku sakit sangat dah gayanya , aku harap dia dapat bersabar dengan tuan dia ni .
Baby mouse lahh -.- .

dulu masa aku mula mula beli , perhhh , tahukah engkau wahai babyku , betapa aku sayang nak guna kau ,tapi kalau tak guna , membazir je aku beli , by the way . engko ni bukan free give waktu aku beli lappy ni dulu ke , maaf la .tuan engko ni mudah lupa daratan . ya lupa daratan , bukan lupa dara d.eh apa tu ? apa tu .

selalu aku campak campak je kau kan , atas katil lah selalunya , dua tahun wooo , engkau berkhidmat pada aku . tapi sekarang engko selalu je sakit sakit . iyelah , aku tido engko tak tido yedak ,.and selaluuu sangat engkau kerja 48 jam sehari . tak ada rehat langsung . sian jugak kat lappy . tapi nak buat camane . kerja aku banyak wooo .

tapi , sekarang ni, tolong la sihat demi aku . kejappppp je L . nanti bila sketch up dah siap, cadd dah siap . semuaaa dah siap . aku bagi kau rehat yang paling paling cukup (beli mouse baru .haha)

bukan tak nak beli mouse baru .tapi .... malas nak keluar . dan tak nak jalan jauh jauh jauh . engko kena tahu engko dapat tuan yang pemalas nak kelua .suka berhibernasi memanjang .
lappy ? nak kena service dah ? .wait .. wait . as soon as possible lah aku service semuanya k.