Tuesday, 16 October 2012

fight to let go :)


Dulu-macam satu kewajipan , sekarang . dah besarkan .dah pandai fikir kan .
Kadang kadang sebab hati kita buat benda paling bodoh dalam dunia . takdir ?
jangan salahkan takdir .
takdir kita boleh elak kan ?

Tak boleh elak ?
k.menipu .

Tak perlu menipu cukup dengan hanya terima takdir dengan hati yang terbuka ,
mata tertutup,

eh ,
itu takpe kan ?
jangan sesedih lagi .
Manusia boleh berubah ?
hmm, aku rasa ayat ni salah
Means , lebih tepat boleh aku kata .
manusia AKAN berubah ,
Jadi jahat ?
Jadi baik ?

entahlah--

setiap satu persatu yang salah,
awak bagi alasan dan
sekarang saya rasa takpayah susahsusah nak cipta alasan .

just go :)

menjauhkan diri  satu kewajipan . ?

mungkin --



takpe . nak pergi pergilah . saya bahagia dengan kawan kawan saya :)












1 comment:

  1. hurmm, knp ni syg?? be strong ye, ramai lagi orang yg sygkan sis... ^~^.. tak perlulah fight2kan, just selesaikan dengan rasional...

    ReplyDelete