Wednesday, 17 April 2013

assalamualaikum, sihat semua ? harap harap sihat dan kita semua sentiasa berada di bawah lindungan-Nya .

firstly , syukur Alhamdulillah . peresentation measured drawing dah setel . tak dapat group terbaik pun takpe . setakat ni je kita mampu kan kawan kawan ? :)

cuma design je lagi yang macam kusut masai sikit . heheh :p 
inshaAllah aku mampu buat sampai siap :) 

nak cerita jugak , nak cerita yang sebenarnya aku sedih nak tinggalkan poly , kawan kawan dan kos aku .
serius . yang paling sayang ofcos lah kawan .  (ishh , dunia betul) 

setelah sekian lama berhempas pulas , berguling guling , lagi dua minggu tamatlah saya sebagai pelajar diploma architecture . 

sedih memang sedih tapi 

' kenapa perlu sedih pada setiap perpisahan sedangkan kita boleh redha pada tiap pertemuan . ' 

please lin , senyumkan semua . 
simpankan sebak , 
ukir senyum paling ikhlas .
itu yang orang nak tengok .

nak tengok ke ?hahahhahahha .


ok , be steady ,
tak pawer takpe ,
janji bajet steady ,
dont be gelabah tak tentu pasal ,
clumsy orang kata ,
then yes , bukan aku yang kata :p 


kalau boleh di hujung hujung semester ni ,
aku nak senyum je ,
tak nak stress ,
nak kumpul kenangan berkotak kotak ,
dan nak pos pada 
semua org .ok bye .