Monday, 20 May 2013

double triple 'selamat'

1. selamat hari belia ,im4u sepuluh kali .eheher -

 jadilah belia berguna untuk bangsa dan negara 
2. selamat hari ibu , 

terima kasih lebih dari 150 juta , infinity barangkali :) thank you for everything. 

tak terbilang dengan jari

3. selamat hari guru ,

 terima kasih untuk 70 sen tu , saya akan ingat ,sampai bila bila .(tahun depan saya cerita kisah tujuhposen ni :)

semulia mulia perkerjaan adalah seorang guru , bak kata orang lah :) 

terima kasih pada semua cikgu yang pernah ajar saya 

Tadika Kemas 
Sekolah rendah 
sekolah menengah Agama . 
Sekolah teknik
cikgu kelab komputer yang saya belajar sekejap tu ,
lecturer kat poli 
dan tak lupa juga 
ustad dan ustazah yang ajar fardhu ain . 


kena rotan
kena jalan itik .
lompat bintang
turun naik tangga beround round 
kliling padang 
kena makan bunga plastik
-satu kerjaan pulak nak kena ingat semua .hahaha 



, terima kasih tak terhingga 
untuk setiap satu persatu .