Thursday, 30 May 2013

the end

assalamualaikum . dan hello peeps ! 

Ok . nak cerita good news ni . Alhamdulillah , aku dah boleh graduate. Aku dah pass 6 semesters so insha Allah tahun depan convo . 2 hari yang lepas aku check result aku . pointer tak ada macam orang lain pun . ok forget about that .  dah boleh convo . graduate on time pun .syukur Alhamdulillah . Allah bagi apa yang kita perlu , bukan apa yang kita nak . alah lagi pun dulu siapa suruh tak study betul betul . basicly salah sendiri . by the way . takpe , keep calm . hiks 

Tiga tahun penat lelah , macam macam ranjau berliku berduri segala aku dah tempuh . akhirnya aku boleh senyum panjang .bye bye polisas . 



No comments:

Post a Comment